OVER MIJ

Ik ben Gaby de Wit en zelf moeder, mijn kinderen zijn mijn trots. Inmiddels ben ik bijna 30 jaar kraamverzorgende en heb ik af en aan in loondienst gewerkt in de kraamzorg. Altijd met veel plezier, maar ik vond het nu (juli 2021) tijd om als zelfstandige aan het werk te gaan.

In mijn optiek geeft dat mij net wat meer vrijheid om de zorg te kunnen leveren, die ik graag wil leveren. Ik kan de zorg binnen de regels van alle protocollen net wat meer eigen maken met nog meer flexibiliteit en naar de wensen en behoeftes van een gezin. Het geeft daarbij een meer persoonlijk tintje aan de zorg, omdat we elkaar op voorhand al wat leren kennen. Ik ben een intuïtieve en sensitieve kraamverzorgende met affiniteit voor natuurlijke kraamzorg. Ik respecteer elke etniciteit en ook elke geloofsovertuiging. Met veel zorg, passie en liefde zorg ik voor een gezellige kraamweek en vind ik het heerlijk als ik een gezin met de nodige kennis en know-how achter kan laten. 

Ik woon in Zeeland en ik werk door heel Zeeland, een gedeelte van Brabant en Zuid-Holland. Ik ben aangesloten bij het Kenniscentrum voor Kraamzorg en bij het V&VN beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen, het KCKZ zorgt ervoor dat ik als kraamverzorgende vakbekwaam ben en aan alle strenge eisen voldoet.

Scholingen en cursussen volg ik via het kenniscentrum om dus bekwaam te blijven en up-to-date. Zo ben ik ook in het bezit van EHBO, reanimatie en acute verloskunde.

Naast dat ik kraamverzorgende ben, ben ik ook docente babymassage en draagconsulente.