OVER MIJ

Ik ben Gaby de Wit en moeder van 3 zonen. Inmiddels ben ik meer dan 20 jaar kraamverzorgende en af en aan in loondienst gewerkt in de kraamzorg. Altijd met veel plezier, maar ik vond het nu tijd om als zelfstandige aan het werk te gaan.

In mijn optiek geeft dat mij net wat meer vrijheid om de zorg te kunnen leveren, die ik graag wil leveren. Ik kan de zorg binnen de regels van alle protocollen net wat meer eigen maken met nog meer flexibiliteit en naar de wensen en behoeftes van een gezin. Met veel zorg, passie en liefde zorg ik voor een gezellige kraamweek en vind ik het heerlijk als ik een gezin met de nodige kennis en know-how achter kan laten.

Momenteel woon ik in Bruinisse, aan de rand van Zeeland, grenzend aan Zuid-Holland. Ik werk in de directe omgeving tot in een straal van 50 km. Ik ben aangesloten bij het Kenniscentrum voor Kraamzorg, het KCKZ zorgt ervoor dat ik als kraamverzorgende vakbekwaam ben en aan alle strenge eisen voldoet.

Scholingen en cursussen volg ik via het kenniscentrum om dus bekwaam te blijven en up-to-date. Zo ben ik ook in het bezit van EHBO, reanimatie en acute verloskunde.

Naast dat ik kraamverzorgende ben, ben ik ook docente babymassage en draagconsulente.